Actualitate

Atac cu cuțitul într-o șaormerie din Sectorul 3 al Capitalei. Camerele de supraveghere au înregistrat totul – VIDEO

Un angajat al unui restaurant tip fast-food din București a fost tăiat cu un cuțit, în noaptea de joi spre vineri, de un bărbat, client al localului, după un conflict spontan. Bărbatul atacat a fost dus la spital, iar polițiștii încă îl caută pe agresor, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

„La data de 21 aprilie, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu”, a transmis Poliția Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că localul în care a avut loc agresiunea este Shaormeria Băneasa de pe Calea Vitan.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în local. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Înaintea incidentului, o femeie a fost nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului, care este de origine nepaleză.

După această discuție, în restaurant s-a prezentat un bărbat, iar între angajatul respectiv și acesta s-a iscat o ceartă. Angajatul a pălmuit clientul, iar acesta din urmă a scos un cuţit şi a sărit peste tejghea.

Surse judiciare au precizat pentru Libertatea că angajatul a fost rănit ușor în urma atacului. Poliția a deschis o anchetă și îl caută pe agresor.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția.

blank