Atac armat într-o școală din Rusia. șase elevi și un profesor a decedat
Featured, International

Atac armat într-o școală din Rusia: Șase elevi și un profesor au decedat

Atac armat într-o școală din Rusia. Potrivit unor informații preliminare, incidentul armat a avut loc în orașul Kazan. Șase copii și un profesor au fost împușcați mortal:

UPDATE: Ultimele informații din presa rusă arată că zece elevi și un profesor au murit în atentatul de la școală.

Atac armat într-o scoală în Rusia. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre cine sunt atacatorii. Agenția RIA Novosti anunță că polițiștii au arestat deja un suspect.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu măcelul de la școala din Kazan. Unele filmări au surprins momentul în care de la etajele superioare ale clădirii copiii speriați se aruncă pe geam. Doi dintre cei care au sărit pe geam au murit în urma impactului cu solul. În curtea unității de învățământ, elevii aleargă disperați, încercând să scape de gloanțele atacatorilor.

Presa rusă anunță că unul dintre atacatori a fost capturat de forțele de ordine. Cel de-al doilea, s-ar ascunde încă în școală. Fotografia celui care a deschis focul asupra elevilor a apărut, deja, pe rețelele de socializare.

Mai multe apeluri primite de autorități au semnalat că în zonă a avut loc și o explozie puternică. Pentru moment, această informație nu este confirmată.

Doi bărbați înarmați ar fi tras cu armele într-o școală din Rusia
„Potrivit primelor informaţii, în urma atacului au murit un profesor şi şase copii”, a declarat pentru agenția de presă TASS o sursă din cadrul serviciilor pentru situaţii de urgenţă.

O altă sursă, dar din cadrul Ministerului rus de Interne, a declarat că „doi necunoscuţi au deschis focul. Există victime, însă numărul lor şi detaliile atacului sunt în curs de stabilire”.

Agenția RIA Novosti scrie că un adolescent a fost deja arestat de poliţiști.