Atac armat în SUA
Featured, International

Atac armat în SUA! Mai multe persoane au fost împușcate

Mai multe persoane au fost împuşcate joi seara întrun atac arma în SUA la o facultate a companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis.

Atac armat în SUA! Mai multe persoane au fost împușcate

Potrivit publicaţiei Indianapolis Star, care citează un comunicat al poliţiei, mai multe victime au fost găsite într-un birou al FedEx în apropiere de aeroportul internaţional din oraş.

CNN s-a referit la rândul său la un mare număr de victime.

Un responsabil al poliţiei din regiune a confirmat incidentul, dar nu a furnizat alte detalii.

“Ofiţerii Departamentului de poliţie din Knoxville au fost trimişi la liceul Austin-East Magnet după ce un suspect înarmat a fost raportat în incintă. S-au tras focuri de armă în timp ce se apropiau de suspect”, a anunţat poliţia pe Twittter.

Un poliţist a fost împușcat, dar este în afara pericolului. Primarul oraşului, Indya Kincannon, a declarat presei locale că a vorbit cu poliţistul rănit care “este conştient” şi “rămâne pozitiv”.

Atac armat în SUA un bărbat a murit la locul incidentului, iar altul a fost arestat, au transmis autorităţile, care nu au precizat dacă persoana decedată face parte dintre suspecţi.

Pe un stadion de baseball adiacent liceului a fost deschis un punct de prim-ajutor pentru familiile afectate.

“Clădirea a fost securizată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au ajuns la familiile lor”, a scris pe Twitter un responsabil al districtului şcolar, Bob Thomas.

Bill Lee, guvernatorul de Tennessee, care cu câteva zile în urmă a dat mai multe drepturi deţinătorilor de arme în statul său, a spus că situaţia este “tragică şi foarte dificilă”.

Denunţând “epidemia” de violenţă cu armele de foc, preşedintele Joe Biden a dezvăluit săptămâna trecută măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, scrie Agerpres.