Programul „Parcuri la sate” a fost un program „prost şi păgubos” şi „o sursă de şpagă”

  Dragnea (3)

Vicepremierul şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că programul „Parcuri la sate” a fost un program prost şi păgubos pentru România şi a reprezentat o sursă de şpagă pentru cei care le-au gestionat.

El a afirmat, într-o emisiune tv, că va dispune o verificare a modului în care au fost cheltuite fondurile publice pe acest program.

„Programul ‘Parcuri la sate’ a fost un program prost şi păgubos pentru România. În condiţiile în care noi nu avem alimentare cu apă în foarte multe localităţi din ţară şi încă sunt şcoli în care trebuie să investim foarte mult. Patru miliarde, cinci miliarde, şase miliarde, trei miliarde pentru un părculeţ într-un sat sunt bani aruncaţi degeaba, dincolo de faptul că acest program a fost o sursă de şpagă pentru cei care l-au gestionat”, a declarat Dragnea.

Dar acest tip de program a fost demarat pe vremea când Adrian Năstase era prim ministru şi guvernul condus de el acorda bani pentru stadioane în comune. Vă amintiţi?! Nici în perioada aceea nu existau sisteme de canalizare. Şi Năstase a fost premier înaintea lui Boc…

Declaraţiile lui Dragnea au fost făcute în contextul discuţiilor pe tema investiţiei într-un parc în localitatea Nana din judeţul Călăraşi. El a adăugat că parcul respectiv, pentru care au fost alocate 400.000 de lei, putea fi realizat din surse proprii ale administraţiei locale.

Citeste si...
HOROSCOP 21 septembrie 2014 – Fecioarele isi cumpara un obiect de valoare si nimic nu le poate sta in cale capricornilor