Featured, Showbiz

Astăzi este ziua lui FUEGO! Află ce-și mai dorește artistul la 41 DE ANI!

Cu ani în urmă, ziua de 23 august era destinată celebrării eliberării României de sub jugul fascist. Toată florea cea vestită a României ieșea să celebreze partidul. 
Azi îl sărbătorește lumea pe Fuego, artistul care face de atâția ani săli pline, care e Artist al Poporului Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în stat, care-și vede de treabă, nu intră în scandaluri inutile, cântă un gen special, fidelizându-și astfel nișa sa.
Face 41 de ani și spune că este foarte împăcat cu momentul vieții sale de acum, că n-ar schimba mare lucru și că ar prefera oricând să o ia de la capăt, cu esențiala condiție de a face aceleași greșeli. Paul Surugiu este artistul ce joacă prin toată țara, cu casa de bilete închisă, de două ori pe an, având 31 de albume de studio editate, numeroase piese celebre, 5 discuri de aur și două de platină și o notorietate greu de egalat.

De ziua sa, Paul, care va avea pe data de 11 septembrie, în Palatul Culturii din Iași o super expoziție de pictură, declară că nu-și mai dorește foarte multe, nefiind un împătimit al cadourilor și al surprizelor! Totuși, ar vrea, pe lângă uzualele urări de bine, succes și sănătate, mai mult timp liber și mai puțină … celebritate!
„Azi sunt un răsfățat! Văd asta și nu prea știu sincer cum să le mulțumesc tuturor! La 41 de ani sunt bine cu mine, am multă pasiune de dăruit și dorință de a face lucruri mărețe. Nu-mi simt vârsta, iar firele astea albe multe din părul sunt așa, de decor, eu în suflet simțindu-mă în permanență un adolescent! De dorit, nu mai vreau prea multe!

Firește că-mi vreau prietenii aproape pentru mult timp, vreau sănătate, care-i din ce în ce mai precară în rândul tuturor, liniște și răbdare! Restul le fac eu, așa cum am reușit să fac, cu bune și rele, în cei aproape 25 de ani de carieră!

Și n-ar strica și mai mult timp liber, pentru a picta și pentru a ajuta, pentru a sta cu oamenii dragi și a găsi noi surse de inspirație, dar și mai puțină … notorietate! Nu sunt ipocrit, dar uneori aș vrea să nu mă cunoască lumea deloc! Să pot cânta așa, gen Carla’s Dreams și să nu fiu recunoscut!” ( PAUL SURUGIU )