Necenzurat, Stiri

Ăsta da sacrificiu! Ce vedetă feminină din România ar poza nud numai de dragul maidanezilor?!

O supervedetă din Olanda a făcut-o! S-a dezbrăcat complet, a pozat, a luat banii şi i-a donat pentru salvarea maidanezilor noştri!

In vreme ce autoritatile din Romania nu stiu cum sa scape mai repede de problema cainilor vagabonzi, in strainatate exista vedete care ar face orice pentru a salva patrupedele.

media_137900450890560100Este cazul unei superbe actrite din Olanda care s-a dezbracat in Playboy si a donat toti banii unui adapost din Medgidia.

Bridget Maasland, vedeta unui serial de mare succes in Olanda, s-a dezbracat complet in revista Playboy, in anul 2006, pentru a salva cateii fara stapan din Romania.

Fostul model si-a aratat nurii pentru suma de 50.000 de euro, bani din care a achizitionat un laborator mobil de sterilizare a animalelor fara stapan si a donat-o unei fundatii din Romania. Masina, marca Mercedes Sprinter, era unica la acea data in Romania si avea capacitatea de a steriliza pana la 500 de caini pe zi.

bridget-3Pictorialul realizat de Bridget este considerat unul dintre cele mai fierbinti din istoria revistei Playboy Olanda, semn ca blonda a pus mult suflet in timpul shootingului. Vedeta a mers pana la fotografii cu nuditate totala, lucru pe care putine dintre vedetele Playboy au avut curaj sa-l faca.

Cateva luni mai tarziu, Bridget a venit personal in Romania pentru a aduce unitatea mobila in Dobrogea, ocazie cu care a realizat un documentar despre soarta maidanezilor din tara noastra, difuzat in Olanda si Italia.

In 2009, fundatia Dutchypuppy Foundation condusa de Bridget Maasland a incetat orice colaborare cu asociatia din Romania. Cauzele rupturii nu au fost facute publice, dar ce mai contează asta?!

Întrebarea este următoarea: există vreo vedetă feminină din România în stare de un asemenea sacrificiu, numai de dragul salvării maidanezilor?!

blank