Featured, Life

Ăsta da implant! Și-a pus cate 2.5 litri de silicon in fiecare san pentru a fi sexy

O tânără de 25 de ani pe nume Candy Charms a decis să facă o schimabre radicală a look-ului său. Aceasta si-a dorit dintotdeauna sa fie model si, pentru a-si lansa cariera, a decis sa isi mareasca sanii.

S-a dovedit a fi o decizie buna deoarece a inceput sa primeasca cateva contracte la scurt timp dupa operatie. Ulterior a realizat ca daca ar avea sanii si mai mari ar putea produce si mai multi bani, asa ca a mai facut o interventie de marire.

Nu s-a oprit aici si, dupa scurt timp, a facut si a treia operatie. Acela a fost insa momentul in care si-a dat seama ca a mers prea departe: sanii ei ajunsesera sa fie atat de mari si de deformati incat nu mai stateau in pozitia normala, ci ii ajungeau aproape de umeri.
“In prima operatie mi-am pus silicoane de 420. Aratau foarte bine, am fost extrem de incantata de rezultat. Mi-am dat seama insa ca daca ii fac si mai mari o sa castig si mai multi bani. Asa ca am mai facut o operatie in care mi-am pus silicoane de 1200, dupa care a urmat alta, cu silicoane de 2500 ml in fiecare san. Insa cand m-am trezit din acea operatie mi-am dat seama instant ca am mers prea departe si am inceput sa regret”, spune Candy.

“Sanii mei erau uriasi, erau atat de mari incat nu mai stateau cum trebuie si imi ajungeau la umeri. Nu puteam sa fac lucruri normale, s-au transformat intr-o adevarata povara”, a adaugat ea.
Desi a incercat sa repare problema si si-a facut o micsorare, trecand de la 2.500 ml la 1.800 ml, pieptul ei este distrus, cu un spatiu urias intre cei doi sani.
Acum ea cauta solutii si, desi mai multi doctori i-au spus ca are nevoie de o reconstructie totala, ea nu vrea sa renunte la implanturile uriase.