Asistenta din Rusia care a fost fotografiată doar în lenjerie într-un salon din spital a primit un val de susțineri din partea oamenilor, dar și un rol de model.

În urma primelor fotografii viralizate pe internet, s-a cerut ca tânăra de 23 de ani să fie pedepsită pentru gestul său, însă la scurt timp a primit un rol de model pentru lenjerie intimă, transmite Daily Mail.

„Vrem ca asistenta să devină model pentru brandul nostru de lenjerie intimă. Suntem gata să livrăm mai multe seturi de produse noi, iar în viitor intenționăm să încheiem un acord anual cu ea”, a precizat directorul brandului care i-a făcut oferta.

De asemenea, a fost lansată o campanie împotriva pacienților care fac poze cu personalul spitalului în timp ce se află la muncă și s-a cerut să i se anuleze pedeapsa.

Poza a devenit virală după ce un pacient a postat fotografia pe rețelele de socializare, adăugând că nu are de ce să facă reclamație.

Dar șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.

Asistenta medicală în vârstă de 23 de ani a mai fost acuzată că este „prea sexy”, purtând doar combinezonul transparent.

Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional Tula, aflat în apropiere de Moscova, că nu și-a dat seama că halatul pe care îl purta, atunci când trata pacienții infectați cu coronavirus, este atât de transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele privind uniforma medicală”.

Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”, dar mai târziu au afirmat că are un „costum de înot” sub halat.

Asistenta nu a vorbit public cu privire la incident și nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale acțiunii discplinare.