Carmen Iohannis și Jill Biden au o legătură aparte. Se pare că cele două au mai multe lucruri în comun, datorită ambițiilor lor asemănătoare. La ce nu au vrut ele să renunțe, în momentul când au ajuns soții ai Șefilor de Stat.

Legătura dintre Carmen Iiohannis și Jill Biden.

Ce au cele două Prime Doamne în comun.
În data de 20 ianuarie 2021, Jill Biden va deveni, în mod oficial, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. În ciuda rolului pe care îl va avea, pentru următorii patru ani, ea nu renunță la ambițiile sale personale, pentru care a muncit o viață întreagă. Este vorba despre cariera sa.

Jill va intra în istorie pentru această alegere a ei, fiind prima soție de președinte al SUA care va continua să meargă la muncă, la program full-time.

Jill Biden și Carmen Iohannis au aceeași meserie

De 30 de ani, Jill Biden este profesoară. Chiar dacă se va muta la Casa Albă, femeia în vârstă de 69 de ani va continua să predea, cu normă întreagă la un colegiu de stat, din apropiere de Washington. Mai exact, la North Virginia Community College, acolo unde este angajată de zece ani profesoară.

Cazul ei seamănă întocmai cu cel al soției lui Klaus Iohannis!

Carmen Iohannis a ales să stea separat de președintele României, care s-a mutat la Cotroceni, contrinuându-și cariera de profesoară, la Sibiu.

Mai mult decât atât, amândouă sunt profesoare de engleză.

Lucrurile au fost stabilite clar în cuplul prezidențial din Statele Unite, cu mult înainte ca Joe Biden să fie ales în funcție. În luna august, Jill Biden a declarat într-un interviu pentru CBS Sunday Morning că intenționează să continue să lucreze ca profesor în timp ce soțul ei va conduce țara.