Potrivit topului Forbes, averea lui Ion Țiriac a crescut la 1,2 miliarde de euro, așa că cel mai bogat om din România are nevoie să fie protejat tot timpul. Iată că bodyguarzii își fac treaba și nu-l slăbesc din ochi nici măcar când magnatul face plajă sau când preferă o mică bălăcelă în Marea Neagră.

Sâmbătă, ora 17 când razele soarelui sunt destul de puternice, pe plaja din Mamaia și-a făcut apariția cel mai cunoscut dar și cel mai potent afacerist din România. Cu o avere evaluată la 1,2 miliarde de euro, Ion Țiriac ar putea sa-și bronzeze mușchii pe insule exotice și pe cele mai sofisticate plaje virgine, dar iată că el rămâne patriot convins și fidel plaiurilor mioritice. Dacă anul  trecut s-a bronzat în Mamaia, în compania mulatrei Laurette Atindehou, iată că acum a schimbat macazul, și a preferat să se bucure de soare sub  protecția gărzilor sale de corp.

Când te afli în topul Forbes, este vital și necesar să ai pe lângă tine bodyguarzi, care să fie atenți la orice mișcare a ta. Iată că Țiriac nu-i tratează pe subalternii săi ca pe niște angajați, ci are o relație de prietenie cu ei. Spre exemplu, domnul cu mustăcioară care stă de-a stânga seniorului este cel mai vechi din breaslă și i-a fost alături bogătașului peste tot. Acum, și pe plajă, și chiar și în mare unde au făcut o baie împreună, au glumit, au mai tras cu ochiul la câte o ”căprioară”.  

Mai în glumă, mai în serios, nu se știe când vine un val puternic sau o furtună năpraznică ce poate să-i pună în pericol viața bossului, așa că bodyguardul tebuie să-și facă meseria oriunde, chiar și în vacanță. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins imagini de miliarde cu cel mai puternic român, din punct de  vedere financiar. După ce s-a bălăcit în Marea Neagră, bogătașul s-a relaxat pe un șezlong timp de vreo două ore, cât să capete puțină culoare. Bineînțeles, sub atenta supraveghere a gărzilor de corp!