Featured, Showbiz

Așa nu ați mai văzut-o! Ozana Barabancea s-a pozat sexy, în așternuturi. Reacțiile fanilor

După ce fiica ei s-a fotografiat recent în ipostaze senzuale la plajă, pe când se afla în vacanță la Monaco, Ozana a demonstrat că nu se lasă nici ea mai prejos! Cum oricum cele două au ajuns să poarte același număr la haine, cântăreața slăbind considerabil în urma operației de micșorare de stomac, Ozana s-a gândit să își încânte fanii, expunându-și noua ei siluetă, așa cum rar a fost văzută!

Artista s-a fotografiat în timp ce stătea în pat, printre așternuturi, pozând sexy pentru camera de luat vederi. Ozana purta, de asemenea, o rochiță scurtă care îi lăsa picioarele la vedere, semn că vedeta este foarte mulțumită de evoluția noii ei siluete. Ipostaza senzuală în care s-a pozat cântăreața a fost una neașteptată, având în vedere că Ozana nu obișnuia să publice asemenea poze în trecut. Schimbarea de look și de perspectivă a fost bine primită de fanii artistei, care i-au admirat atât silueta, cât și curajul. „Cu acordul familiei, ca să îmi amintesc că întineresc!” a scris Ozana Barabancea în descrierea fotografiei publicate pe Instagram.

blank

Ozana Barabancea se bucură de noua ei siluetă

Comentariile admiratorilor ei nu au întârziat să apară, aceștia încurajând-o pe cântăreață și admirându-i silueta de care este atât de mândră. „Sunteți superbă! Vă apreciez enorm!”, „Doamneee!!! Chiar întinerești! A trebuit să mă uit de 3 ori la poză ca să îmi dau seama! Te admir pentru ceea ce ai reușit să faci! Ești un exemplu pentru femeile de toate vârstele!”,„Ooo ce surprindere!”, au fost doar câteva dintre reacţiile pozitive ale prietenilor ei virtuali.

Ozana Barabancea, despre operațiile ei 

„Nu am crezut niciodată că pot arăta aşa. Mi-a fost frică să mă uit în oglindă, am spus: Doamne, nu sunt eu asta. Totul doare, dar am oameni lângă mine care mă ajută. Operaţia de stomac a fost mai uşoară, acum trebuie să stau pe spate, acum nu pot să mă mai mişc dreapta, stânga, mă ţine, dar când mă văd în oglindă zic că merită tot efortul. Nu am putut să merg la biserică, nu pot să merg, dar a venit preotul acasă… Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta”, a declarat Ozana Baranacea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

blank