Showbiz, Stiri

Aşa face Delia Matache plajă în Thailanda!

Uite ce fund sexy a “pus” pe net!

delia_matache_36572200

Delia are un corp de invidiat, pe care ştie foarte bine cum să şi-l pună în valoare, în ţinute care mai de care mai sexy şi mai provocatoare. Dar, Delia s-a gândit să le ofere o surpriză fanilor care şi-au dorit dintotdeauna să vadă mai mult de atât.

Delia se află într-o vacanţă în Thailanda. Vedeta, care face furori nu doar cu melodiile sale, ci şi cu formele sale apetisante şi ţinutele sale provocatoare, le-a pregătit o surpriză fanilor din ţară.

Delia

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare într-o ipostază la care admiratorii ei doar visau.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Delia s-a lăsat fotografiată din spate, lăsându-şi la vedere posteriorul obraznic, ferm şi bombat.

delia_fund1_8458e3e046

Fundul Deliei i-a pus pe fani pe jar, aceştia fiind în delir şi întrecându-se în complimente vizavi de felul în care arată vedeta.

Delia are un trup foarte bine lucrat, cu forme apetisante, care stârnesc fantezii. În doar câteva minute de la postarea incendiarei fotografii, Delia a adunat câteva mii de like-uri de la cei care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.