Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar in curand, cei doi vor deveni parinti. Artista a povestit cum a cucerit-o cantaretul, dar si despre ce o atrage cel mai mult la el.

61583230

Interpreta marturiseste ca are o relatie deosebita cu artistul. „Alex este o persoană specială care mă face să râd foarte mult, este foarte atent la ce îmi place şi are grijă de mine”. Pe lângă faptul că avem multe în comun, suntem sinceri unul cu celălalt. Mulţi oameni pun accentul pe material, dar noi avem o relaţie simplă ca nişte oameni simpli”, a declarat Antonia la o emisiune tv.

Antonia recunoaste ca relatia pe care a avut-o inainte, cu Vincenzo, a maturizat-o, invatand multe din casatoria cu acesta. „Comunicam si ne spunem pe loc daca nu ne convine ceva pentru ca daca nu facem chestia asta, ajungi sa aduni si explodezi la un moment dat. Pot spune ca amandoi suntem mai experimentati si datorită relaţiilor precedente. Încercăm totodată să menţinem focul dragostei dintre noi aprins”, a povestit Antonia.

61583231

Antonia i-a facut o surpriza lui Alex Velea si a gasit un mod original de a-i spune ca urmeaza sa fie tata.”Am aflat printr-un plic in forma de cadou. Intr-o fractiune de secunda am trecut printr-o mie de stari. M-am emotionat, m-am intarit, m-am bucurat teribil. Dar parca nu imi venea sa cred, am primit inca o data confirmarea si atunci am zis: « Slava Domnului, a venit!».”, a declarat Alex Velea , in urma cu cateva saptamani.

Citeste si...
4 trucuri pentru un weekend HOT acasa!