Showbiz, Stiri

Aşa arată un chip perfect, deşi are aproape 40 de ani!

Andreea Berecleanu şi secretele tinereţii

 Andreea Berecleanu chip 1

Andreea Berecleanu are un chip angelic, care o face să apră mai tânără cu 10 ani. Vedeta crede că “de vină” pentru acest lucru sunt genele, şi nicidecum operaţiile estetice, pe care nu ar vrea să le încerce deocamdată.

Andreea Berecleanu chip 2

Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul frumuseţii ei fără “bătrâneţe”. Deşi are aproape 40 de ani şi zilnic chipul ei este supus excesului de machiaj, Andreea Berecleanu susţine că tenul ei a rezistat în lupta cu timpul datorită… genelor moştenite de la părinţi.

Andreea Berecleanu chip 3

Mai mult, prezentatoarea de la Antena 1, care este într-o relaţie cu medicul estetician Constantin Stan, mărturiseşte că încă nu este pregătită să încerce operaţiile de întinerire.

Andreea Berecleanu chip 4

“Secretul stă în gene. Ambii mei părinţii arată cu zece ani mai tineri decât vârsta pe care o au. Bunicii din partea mamei şi a tatălui au arătat la fel. Probabil că acesta este secretul meu. Chiar mă gândeam, în ultimul timp, că mi-a fost frică în toţi anii care au trecut de machiajul din televiziune pe care sunt nevoită să îl aplic zilnic. De fapt, de tot machiajul pe care îl aplic pe faţă de 20 de ani. Mi-a fost teamă că îmi va afecta tenul într-un fel sau în altul şi că asta se va vedea. Dar uite că nu (…)

Andreea Berecleanu chip 5

Deocamdată spun nu toxinei botulinice. Ştiu că a devenit o modă şi că se practică încă de la 20 şi ceva de ani. Eu anul viitor fac 40 de ani. Nu spun “nu” definitiv, dar o spun deocamdată. Mi se pare prematur. Şi de altfel se vede cu ochiul liber, şi pentru cunoscători dar şi pentru necunoscători. Îmi plac ridurile de expresie. Nu am nimic împotriva celor care au apelat la aceste metode de înfrumuseţare noninvazive. Eu respect libertatea de alegere a fiecăruia şi cred că asta ţine de civilizaţie”, a declarat Andreea pentru ziarulring.ro.