Showbiz

Artiștii, în lacrimi la mormântul Mădălinei Manole, la opt ani de la moartea artistei

Artiștii care i-au fost prieteni Mădălinei Manole s-au întâlnit, sâmbătă, la cimitirul Bolovani, unde se odihnește cea mai populară artistă pop a anilor ’90. Aceștia au fost prezenți la slujba de pomenire a regretatei soliste, la opt ani de când aceasta a trecut în neființă.

Impresarul Stoian Anghel, cel care a lansat-o pe Mădălina Manole, a fost cel care a organizat slujba de pomenire de la cimitul Bolovani, la opt ani de la decesul artistei.

„15 ani… Am bătut țara de la cap la cap. Mădălina a fost un suflet drag, întotdeauna… Dacă ea se gândea în viitor, spunând: ‘În spectacolele mele, vreau doi-trei începători, ca să putem avem și mâine altă generație…’”, și-a amintit impresarul care a lansat-o pe „Fata cu părul de foc”.

Acesta a organizat un spectacol în memoria Mădălinei Manole, care va avea loc pe 3 martie, la Sala Palatului.

Octavian Ursulescu, prietenul de-o viață al artistei, a fost și el prezent la slujba de pomenire.

Aurelian Temișan, Nico Matei, Aurel Moga au luat, la rândul lor parte, la acest moment trist, organizat la opt ani de la moartea artistei. A fost pentru prima oară, de la moartea vedetei, când prietenii acesteia s-au adunat în grup la mormântul ei.

Pe lângă slujba de pomenire, impresarul Stoian Anghel a organizat și un spectacol în memoria Mădălinei Manole, care va avea loc pe 3 martie, la Sala Palatului. Vor participa Aurelian Temișan, Octavian Ursulescu, Nicoleta Matei, Romică Țociu, Anca Țurcașiu, Silvia Chifiriuc, Annes, de asemenea, fratele artistei trecută în neființă în 2010, Marian Manole.

Mădălina Manole s-a stins din viață chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010.