Showbiz, Stiri

Artista nu are cum să colaboreze cu actualul iubit!

Lavinia nu va cânta cu Ştefan Bănică

lavinia_m-crop-644x416

Relaţia pe care o are cu fostul soţ al Andreei Marin a readus-o în prim-plan pe Lavinia. Interpreta încerca încă de acum un an şi jumătate să atragă atenţia, însă schimbarea stilului muzical nu a ajutat-o foarte tare… povestea cu Bănică, da!

Săptămâna viitoare, Lavinia va promova noul album de pe care va lansa noul single, “Live Your Life”. “Lansăm proiectul luna viitoare. O să mergem în promovare cu fiecare piesă de pe album şi abia apoi vom alege melodia pentru care vom face videoclip. Asta o vom face intern, mai ales că albumul este cerut de case de discuri din afară – două din SUA, dar şi altele din Franţa, Germania, Polonia şi Ucraina. Până acum avem gata 12 piese, dar albumul va avea 16. Albumul va fi lansat anul acesta, în decembrie sau în ianuarie, şi nu i-am stabilit încă titlul. Trebuie să-l predăm şi acelor case de discuri, iar alegerea unui single va depinde, în mare parte, şi de ei”, a declarat, pentru “ring”, managerul Laviniei, Mihai Constantin.

Întrebat dacă se gândesc la o colaborare cu Ştefan Bănică, managerul Lavinei susţine că nu se pune problema. “Niciodată nu a colaborat cu Ştefan, toate piesele ei de pe acest album sunt în engleză. Deocamdată nu luăm în calcul o astfel de colaborare. Strategia noastră e făcută din martie. Lavinia nu cântă nicio piesă în română, aceasta e regula la noi”, a dezvăluit Mihai Constantin, reprezentantul agenţiei care o impresariază, DogMedia, care susţine şi că promovarea relaţiei Laviniei din ultimele zile nu i-a adus acesteia mai multe oferte: “Noi aveam programată promovarea dinainte de a se afla de relaţia ei cu Bănică. Nu pot spune că sunt mai multe oferte pentru Lavinia, aşa cum nici nu se pune problema ca onorariul ei să crească. Ofertele sunt constante, deocamdată nu am simţit o creştere a lor”.

lavinia-2-mare(1)

În privinţa imaginii pe care Lavinia a abordat-o, în stilul Lady Gaga, managerul acesteia susţine că va merge pe acelaşi stil. “Imaginea asta a ei a fost lansată anul trecut şi abia acum presa a adus-o în actualitate. Se va continua cu această imagine pentru că îi place şi ei, ne place şi nouă. Am muncit un an de zile la acest proiect, inclusiv la partea scenică, şi o să vedeţi că va veni cu ceva nou faţă de ce este acum pe piaţă la noi. Va avea decor, coregrafie, mulţi dansatori şi multe altele”, a adăugat Mihai Constantin.

“Am speranţe că piesa, albumul şi noul meu stil pop să prindă internaţional. Am muncit mult în ultimul an şi cred că am ajuns la o maturitate ca artist, percepţie şi perspective”, a declarat şi Lavinia.