Antonia le-a dat motive de îngrijorare tuturor fanilor din mediul virtual, după ce le-a dezvăluit că a ajuns pe perfuzii! Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubita lui Alex Velea!

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta se poate declara o adevărată norocoasă din orice punct de vedere, ținând cont de faptul că are succes atât în carieră, cât și în dragoste, fiind într-o relație cu faimosul Alex Velea, împreună cu care are doi băieței superbi, pe nume Akim și Dominic.

Pe lângă asta, Antonia ocupă un loc fruntaș și în clasamentul celor mai frumoase femei din țară, statut care, alături de celalalte calități, i-a adus mii de admiratori, lucru vizibil pe rețelele de socializare, acolo unde numărul urmăritorilor este unul uriaș.

Chiar dacă în contextul pandemiei de coronavirus și Antonia, la fel ca mulți cântăreți din țara noastră și nu numai, a fost nevoită să ia o pauză de la carieră, mai precis din a susține concerte sau spectacole, iubita lui Alex Velea a păstrat o legătură neîntreruptă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, loc în care-i ține la curent cu orice noutate.

De ce a ajuns Antonia pe perfuzii
Astăzi, încă de când s-a trezit, Antonia a făcut mai multe InstaStory-uri, „luându-i” pe internauți peste tot cu ea, inclusiv la sala de sport. Ceea ce a urmat însă i-a lăsat cu gura căscată. În urmă cu câteva ore, partenera de viață a lui Alex Velea a postat o imagine în care se putea vedea că are branulă în braț, lucru ce i-a îngrijorat pe toți.

Și tocmai pentru a-i liniști, Antonia le-a spus că a făcut acest lucru pentru sănătatea ei și că este bine.

Iubita lui Alex Velea s-a fotografiat în interiorul centrului medical
Totodată, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare” să îmi fac un tratament”, a continuat iubita lui Alex Velea.


Citeste si...
Prima poza cu baietelul Alinei Puscas!