Arşinel spune cât i-a el pentru un show, fiind surprins că TVR a cheltuit 50.000 de euro pe...Leana și Costel
Featured, Showbiz

Arşinel spune cât i-a el pentru un show, fiind surprins că TVR a cheltuit 50.000 de euro pe…Leana și Costel

Scandalul programului de Revelion, de la televiziunea publică, a ajuns și la urechile comicului Alexandru Arşinel (82 de ani), actorul care, odinioară, a fost cap de afiş, în show-urile TVR, alături de regretata şi îndrăgita lui parteneră, Stela Popescu. Arșinel a fost surprins să afle că TVR își permite acum să pună în joc sume imense, plătind echipa lui Mugur Mihăescu, pentru emisiunea din Noaptea dintre Ani, cu 50.000 de euro. ”Când mă gândesc pe ce sume de bani făceam noi Revelioanele, credeţi-mă, nu e deloc mică”, a povestit Alexandru Arșinel, pentru impact.ro.

Arșinel vorbește despre Revelionul de 50.000 de euro de la TVR, realizat de Mugur Mihăescu

Alexandru Arșinel ne-a făcut dezvăluiri privind suma pe care o primea de la show-urile TVR, în anii comunismului: ”Nu voi comenta alegerea celor de la TVR. Ceea ce m-a surprins, cu oarecare amărăciune, chiar, a fost suma de bani pusă la bătaie: un gaj de 50.000 de euro. Am numit-o imediat o sumă frumuşică. Am citit şi faptul că alţii au caracterizat-o drept oarecum banală sau chiar mică. Când mă gândesc pe sume de bani făceam noi Revelioanele, credeţi-mă, nu e deloc mică!”, susţine actorul.

Artistul Alexandru Arșinel a mai declarat, pentru impact.ro, că suma pe care o încasa pentru un program de Revelion era de circa 50 de ori mai mică: ”Noi câştigam de la TVR 5.000 de lei pentru un program de Revelion. Şi când spun noi mă refer la Stela Popescu, la soţul ei Puiu Maximilian şi la mine. 5.000 pentru trei persoane. Puiu scria textele, eu cu Stela le dădeam viaţă. Şi credeţi-mă munceam ore bune ca să filmăm tot acel show, care trebuia să fie cel mai bun din an fiindcă era difuzat de Revelion, când toată lumea avea aşteptări. Şi pe bună dreptate!”.

Arşinel spune cât i-a el pentru un show
Arşinel spune cât i-a el pentru un show, fiind surprins că TVR a cheltuit 50.000 de euro

pe…Leana și Costel”Eu și Stela eram plătiți mai bine la petrecerea sindicatelor decât la Revelionul TVR”

Alexandru Arşinel a mai precizat că are sute de amintiri frumoase de la filmările programelor de Revelion, filmate cu Stela Popescu, artista care s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017. În exclusivitate, el ne-a spus care era maniera de lucru pe care o alegeau, în perioada comunismului.

”Fiind cunoscuţi primeam tot felul de invitaţii de a juca şi de a distra oamenii, şi de Paşti, şi de Crăciun, şi de Revelion. Şi alegeam să jucăm, spre exemplu în noaptea Anului Nou, în special la petrecerile sindicatelor. Obţineam de două ori mai mulţi bani decât plăteau cei de la televiziunea publică, dar de multe ori se adăugau şi produse. Spre exemplu, nu prea găseai în epocă carne de pui şi de vită, în special. Şi se legase o legătură cu cei de la combinatul de carne din Darabani, locul unde se agaţă harta României în cui. Făceam ce făceam şi, de Paşti şi de Revelion, treceam prin zonă, prin judeţul Botoşani, chiar dacă era atât de departe. Aranjam turneele de asemenea manieră încât toată lumea să fie mulţumită. Oamenii erau extrem de primitori, iar noi, extrem de câştigaţi. Alte vremuri, alte obiceiuri!”, ni s-a mai confesat artistul.


blank