Showbiz

Aroganțele sexuale ale Mihaelei Rădulescu

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Mihaela Rădulescu este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume. Este extrem de sexy, sinceră și nu se sfiește niciodată să le dezvăluie admiratorilor preferințele ei sexuale.

”Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy” a scris Diva la o poză în care iubitul ei servea masa chiar de pe fundul vedetei.

L aîntrebarea ”Ce este sexul pentru Mihaela Rădulescu? diva ar răspunde: „Sexul n-ar trebui sa incurce viata nimanui, ci s-o faca mai pura, mai sanatoasa, mai fericita, chiar si mai distractiva, daca e …fara obligatii:). Ramane doar sa stabilim cum tratam chestiunea…in doi si cat de pregatiti suntem pentru schimbari, provocari si…fantezii….in doi…”

Felix a învățat-o cum să facă sex și în… engleză… „Da, vorbim în engleză, iar eu fac progrese în germană, pentru că mi-am luat un profesor. Facem și dragoste în engleză, știi?”

Din arsenalul Mihaelei nu lipsesc tatuajele. Are unul pe brațul stâng al cărui motto este: “Learn to love what you have been taught to fear”, (nr. „Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă”).

Nici din punct de vedere al rețetelor culinare nu stă rău, iar preferata este cu siguranță omleta în bikini. „Precizez, pentru ăia mai șubrezi la minte, că această omletă i-a fost dedicată bărbatului meu, în bucătăria lui, când eram singuri acasă, fără copil. Și a fost un mic dejun… de 5 stele, ceea ce vă doresc și vouă, dacă veți reuși vreodată să renunțați la basmaua de pe creier”.

„Sunt multe lucruri pe care le faci dacă, într-adevăr, ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu, după ce fac dragoste, aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex”.

Vedeta a spus și care este cea mai mare fantezie sexuală a sa: „Să am fericirea sa fiu iubită de un singur bărbat și să-i ajung astfel încât să nu mai vrea altă femeie”

blank