Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB după doi ani și a dezvăluit cele trăite la echipa lui Gigi Becali.

Într-un interviu acordat publicației elene Sdna, fundașul stânga a recunoscut că la FCSB se petrec lucruri mai puțin întâlnite la o echipă profesionistă de fotbal și a dezvăluit cum Gigi Becali împărțea vestiarul în ”copiii săi”, numiți de grec și ”găinile patronului”, care erau Florin Tănase, Florinel Coman și Dennis Man, plecat în ianuarie la Parma, și restul, catalogați drept ”sclavi” sau ”muncitori”.

Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB și a ”dat din casă”
”Avea doi-trei jucători care erau copiii lui, ‘găinile lui’ din echipă. Erau Tănase, liderul echipei, Coman și Dennis Man, care a fost transferat în ianuarie la Parma. Gigi Becali spunea mereu că ei trei sunt starurile echipei și pot face ce vor și restul sunt doar niște sclavi.

Spunea că noi nu suntem talentați sau superstaruri, așa că să-i lăsăm pe cei trei să facă ce vor și noi să ne vedem de muncă. Oricum, Gigi Becali nu urla prin vestiar, niciodată n-a țipat la noi, dar spunea tot ce voia, de multe ori amuzat. Noi n-aveam ce face, decât să râdem.

E clar, cei trei erau jucători fantastici, dar nu poți spune că erau trei vedete și pot face ce vor, erau copii de 20-21 de ani, nu vorbim despre jucători de 30 de ani, cu experiență”, a recunoscut Aristidis Soiledis, pentru Sdna.

Aristidis Soiledis a dezvăluit un alt episod inedit din vestiarul ”roș-albaștrilor”, în care Gigi Becali a venit și le-a explicat jucătorilor ce au greșit în timpul meciului.

”Gigi Becali are mulți bani, ajută mulți oameni. Însă în ceea ce privește echipa, atunci când nu câștigă, lucrurile sunt puțin… ciudate. El intră la TV și vorbește, critică jucătorii. Dacă apoi joci bine, zice despre tine că ești cel mai bun. Așa se întâmplă.

După înfrângeri, venea la antrenament și ne explica în vestiar ce am greșit. Îi explica și portarului sau oricărui jucător și întreba de ce nu am făcut aia sau cealaltă. Ăsta e Becali”, a recunoscut Aristidis Soiledis.