Monden, Stiri

ARDE. Asistenta tv pusa pe jar de Liviu Varciu

ARDE. Asistenta tv pusa pe jar de Liviu Varciu

 Studiu de caz: Varciu se iubeste sau nu cu asistenta sa?

 blankLiviu Varciu face deliciul publicului alaturi de asistenta sa sexi, Ana Maria Barnoschi, in cadrul emisiunii pe care o modereaza. Nu putine sunt gesturile de tandrete ale vedetei cu asistenta sa de platou, dar nimic care sa para mai mult decat a intretine show-ul emisiunii. “Nu e genul meu”, a declarat la un moment dat Liviu Varciu despre Ana Maria si de care nu se fereste sa o critice ori de cate ori nu ii place vestimentatia acesteia. Show sau nu, am decis sa analizam relatia “profesionala” si glumitele cu tenta sexuala dintre cei doi, dupa niste reguli stricte ale limbajului trupului scrise de psihologul american Tonya Reiman.

 

blankAstfel, ca la carte, semnele interesului sexual din partea unui barbat sunt: priviri lungi, ochi-gura, ochi si din nou gura, care denota dorinta unui sarut, imbratisare cu mana peste umar si nu de la mijloc, jocuri si farse “dulci” care pun femeia in diferite ipostaze, stanjenitoare adesea, dar care impun maretia barbatului dominant si au o importanta incarcatura sexuala, interes si atentie la detalii, de la cum ii sta parul mult ravnitei, pana la cum se imbraca sau cum vorbeste.

 

Din punctul de vedere al femeii, semnalele sunt un pic mai clare: privire fixa pe buzele barbatului, zambet sau intredeschiderea buzelor cand barbatul a patruns in spatial intim ( apropiere de mai putin de 15 cm) si expresia fetei, la care femeile nu se pricep foarte bine sa o ascunda.

 

In concluzie, Liviu Varciu se joaca cu partenera sa de platou, o lauda, ba o critica, se face ca o saruta, obtinand dorinta asistentei sale sexi, dar se retrage inaintea finalizarii vreunui gest care sa il dea de gol, facand sa para un alt “joc de scena”, insa supararea fetei e inevitabila. Expresia si tinuta cu mainile in sold,a Anei Maria, denota ca si cum ar spune “Ce faci? Ai spus ca trebuia sa fie un secret”, fiind in acelasi timp doritoare sa divulge totul si sa iasa din anonimat.

 

blank