Arbitrul Marcel Bîrsan s-a temut că va fi atacat la domiciliul personal. Iar centralul s-ar fi dus la poliție pentru a depune o plângere după ce a primit amenințări din partea suporterilor dinamoviști.

Cei mai indignați au fost însă cei de la echipa alb-roșiilor care au avut doi jucători eliminați pentru mai mult de jumătate de meci.

Gigi Mulțescu a fost cel care a criticat în termeni duri arbitrajul, iar fanii ”câinilor roșii” au reacționat și mai vehement pe rețelele de socializare.

Arbitrul Marcel Bîrsan s-a prezentat la secția 11 de poliție din București unde a arătat mai multe mesaje în care fanii furibunzi ar fi dat de înțeles că vor veni acasă la el entru a-și vărsa nervii.

De aceea, mai mulți agenți de poliție au patrulat în zona în care este domiciliat arbitrul pentru a preîntâmpina orice act de violență la adresa lui Marcel Bîrsan.

Cine e Marcel Bîrsan, arbitrul blamat de dinamoviști după 0-1 cu CFR Cluj
Ecuson FIFA, Marcel Bîrsan e de profesie jurist, potrivit frf-cca.ro, a devenit arbitru în 1998, a promovat la meciurile din Liga a treia în 2005, iar șase ani mai târziu a început să conducă partide din eșalonul al doilea. Din sezonul 2011-2012, absolventul Facultății de Educație Fizică și Sport a fost delegat partidele din Liga 1.

O pată neagră pe blazonul său datează din urmă cu doi ani, când la un meci Sepsi – Viitorul, Bîrsan nici măcar nu i-a acordat cartonașul galben lui Ousmane Viera, după o intrare violentă asupra lui Ianis Hagi.

Fostul căpitan de la Sepsi a intrat din lateral cu talpa direct pe genunchiul drept al lui Ianis Hagi, iar mijlocașul a căzut ca secerat. Hagi Jr. a primit îngrijiri medicale, a rămas cu o contuzie pe genunchi, însă Bîrsan nu i-a acordat lui Viera nici măcar cartonașul galben în partida disputată pe 22 februarie 2019.


Citeste si...
Nicolae Badea a intrat în colimatorul fanilor lui Dinamo