IT&C, Stiri

Apple va lansa două modele de iPhone în 2014

Zvonurile spun că următorul iPhone va fi un phablet şi va veni în luna mai

noul_apple

După ce în 2013 cei de la Apple au lansat două smartphone-uri noi, în 2014 se pare că alte două modele de iPhone vor vedea lumea reflectoarelor.

Există din ce în ce mai multe zvonuri vizavi de de produsele care vor ieşi anul acesta din laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale Apple. Dintre ele, cel mai vehiculat este un nou iPhone, potrivit PlayTech.ro.

Probabil pentru că nu mai poate amâna foarte mult tranziţia la un ecran mai mare, în conformitate cu cele mai noi modele de la Samsung, LG sau HTC, 2014 va fi anul în care Tim Cook va ieşi pe scenă pentru a anunţa două iPhone-uri semnificativ mai mari decât cele de pe piaţă.

Surse din China şi apropiaţi de gigantul Foxconn au confirmat deja că au informaţii aproape sigure referitoare la un iPhone de 4,7 inci şi un al doilea de 5,7 inci.

În timp ce acesta din urmă va fi un concurent aproape sigur pentru Note 3, modelul de 4,7 îl va înlocui pe actualul 5S. Noilor modele lansate în 2014 nu le vor lipsi butoanele de home cu Touch ID – senzori de amprentă, similare cu cele pe care le găsim în iPhone 5S.

Noi zvonuri vizavi de următorul iPhone confirmă că în luna mai vom vedea primul phablet al celor de la Apple.

Compania condusă de Tim Cook va lăsa neatins ciclul lansărilor de noi iPhone-uri în toamnă, dar va anunţa un nou dispozitiv în luna mai a acestui an, dacă ar fi să ne luăm după un articol publicat pe Yahoo Japonia.

Acesta va fi un phablet cu o dimensiune foarte aproapiată de 6 inci. Complet diferit faţă de iPhone 6, noul aparat se pare că nu va încorpora un procesor nou, ci se va rezuma la actualul A7. Prima instanţă în care vom vedea un nou SoC dezvoltat intern de Apple, un posibil quad core cu numele A8 pe arhitectură ARM de 64 de biţi, se pare că va rămâne următorul iPhone de bază lansat în toamnă.

 

 

 

blank