IT&C, Stiri

Apple lansează noul iPhone în septembrie

Apple a anunţat că pe 10 septembrie va rezenta noile modele de iPhone pe care le va lansa pe piaţă.

iphone_5Nu există detalii despre cum va arăta următorul iPhone, însă există numeroase zvonuri potrivit cărora că va aduce o lungă serie de noutăţi.

Nu vă aşteptaţi la un nou design al iPhone-ului, informează AllThingsD.com. AllThingsD a anunţat cu acurateţe de fiecare dată când Apple a lansat un nou produs, astfel există 100% şanse ca această informaţie să fie adevărată.

Cei mai mulţi analişti spun că noul iPhone, pe care unii îl numesc “iPhone 5C”, va arăta aproape identic cu iphone5. Cu toate acestea, schimbările vor inteveni la partea internă, precum un procesor mai rapid sau o cameră mai performantă.

Există de asemenea mai multe zvonuri care spun că Apple va insera în noul dispozitiv un senzor de amprentă în cadrul butonului central. Teoretic, un astfel de senzor va permite utilizatorului să-şi blocheze telefonului fără a fi necesară o parolă.

În ceea ce priveşte sistemul de operare iOS 7, cel mai probabil Apple va anunţa în cadrul evenimentului când va fi disponibil software-ul pentru fiecare utilizator gratuit. Ultimul update al iOS a fost lansat la scurt timp după ce Apple a anunţat modelul iPhone 5.

Unii analişti spun că Apple va scoate pe piaţă un model mai ieftin de iPhone, cu carcasă de plastic. Aşa numitul iPhone 5C va fi vândut la un preţ mult mai mic decât noul model şi va ajuta compania să-şi crească cota de piaţa pe segmentul de smartphone-uri.