Featured, IT&C

Apple iphone 11 Pro Max a avut lansarea vineri în România

Ultimele modele iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro Max şi Apple Watch Series 5 au fost lansate vineri, la Bucureşti. Compania iStyle, ce reprezintă Apple din Europa Centrală, se aşteaptă ca produsele să se vândă rapid, iar la finalul lui 2019 să aibă în România o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, conform Mediafax.

Comparativ cu 2018, numărul precomenzilor a crescut cu 15%, aproximativ 85% dintre acestea înreptându-se către iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max dispun de ecranul Super Retina XDR şi de procesorul A13 Bionic care, după cum asigură compania, va asigura funcţionarea bateriei pe întreaga zi cu o singură reîncărcare.

iPhone 11 vine în şase culori (alb, negru, galben, violet, turcoaz şi roşu). Telefonul include o nouă cameră dublă, care oferă modul de fotografiere nocturnă.

Ceasul Apple Series 5, cu sistemul de operare watchOS 6, aduce funcţionalităţi noi. Pe lângă posibilitatea utilizatorilor de a-şi gestiona starea generală de sănătate şi funcţia fitness, acesta permite monitorizarea ciclului menstrual și include aplicaţia zgomot.

iStyle se aşteaptă ca produsele să fie sold-out încă din primul weekend de la lansare. În România, compania mizează pentru 2019 la o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, reprezentând o creştere de 17% faţă de anul precedent.