Folosind aceste servicii îşi poţi înfrumuseţa şi organiza mai bine timpul

aplicatii-mobile2

Tehnologia a avansat atat de mult in ultimii ani, incat cu ajutorul aplicatiilor de pe telefonul mobil, poti face aproape orice! Este important doar sa stii exact ce aplicatii trebuie sa descarci, iar viata iti poate fi mult mai usoara si mai organizata. Asadar, de la Amazon Mobile, 1PAssword si pana la Mixologist sau Duolingo, iata care sunt aplicatiile pe care trebuie sa le ai anul acesta pe telefon sau tableta!

Moves – Aplicatia ce, prin simpla purtare a telefonului mobil in buzunar sau geanta, iti urmareste miscarile de zi cu zi, oferindu-ti posibilitatea de a vedea cata miscare faci zilnic.

Aviate – Iti personalizeaza ecranul telefonului in functie de lucrurile care te intereseaza, de la prognoze meteo si pana la informatii din trafic sau programul intalnirilor pe care le ai intr-o zi.

aplicatii-mobile

NetFlix – Folosita cu un cont NetFlix, aceasta aplicatie iti ofera acces la o multime de filme si posturi tv, indiferent unde te-ai afla.

Amazon Mobile – Acum, shopping-ul online se poate face si pe telefonul mobil, gratie acestei aplicatii.

Logmein – Iti ofera posibilitatea ca, de pe telefonul mobil, sa cauti fisiere aflate in calculatorul ori laptop-ul tau.

1Passwod – In caz ca esti genul care mereu isi uita parolele, aceasta aplicatie iti va fi extrem de folositoare.

Ingredient Substitutions – Daca gatesti ceva si dintr-o data realizezi ca iti lipseste unul dintre ingrediente, aceasta aplicatie te va ajuta sa vezi daca nu cumva ai la indemana un alt ingredient ce poate fi folosit drept inlocuitor.

Panamp – Iubitorilor de muzica, iata un player nou-nout ce va va usura considerabil munca atunci cand vreti sa gasiti melodia favorita in memoria telefonului.

Mixologist – Cu peste 7.900 de retete de cocktail-uri, e lesne de inteles de ce aceasta aplicatie este un must have.

CityMapper – O aplicatie ce te va ajuta enorm atunci cand te vei afla in vacanta in Londra, Paris, sau New York. Vei intelege atunci de ce…

SimpleNote – Aceasta aplicatie te ajuta sa-ti iei notite mult mai usor, iar ce este mai interesant… aceste notite se vor regasi atat pe telefonul mobil, cat si pe tableta, laptop sau computer.

aplicatii-mobile3

Bump – Acum poti transfera fisiere de pe un dispozitiv pe altul, atingandu-le pur si simplu intre ele.

Chrome – Cel mai bun browser al tuturor timpurilor!

SoundCloud – Aplicatia cu ajutorul careia vei avea la indemana toate noutatile in materie de muzica.

Allrecipes.com – O multime de retete la doar un click distanta! Poti gasi retete inedite cautand dupa ingredientele pe care le ai la indemana…

Cloze – Iti aduce laolalta conturile de Linkedin, Facebook, Twitter si email, organizandu-le dupa contacte.

Duolingo –Aplicatia ce iti permite sa inveti noi limbi straine in cel mai usor si mai distractiv mod cu putinta.