media

O aplicaţie care ar putea să fie atractivă pentru cei care fac multe poze cu telefonul şi care doresc să realizeze fotografii unice şi cât mai originale ar putea fi Camera MX. Ajunsă deja la versiunea 2.2.3, aplicaţia disponibilă gratuit doar pentru dispozitivele Android permite chiar funcţii de care aplicaţia preinstalată nu dispune.

Uşor de folosit şi bogată în efecte ce pot fi aplicate, ca în cazul unui aparat foto digital, Camera MX propune o serie întreagă de filtre şi reglaje fine, prestabilite pentru realizarea de fotografii care pot fi ajustate doar de fotografi pricepuţi. Puteţi realiza poze cu filtre de culoare, caleidoscopice, în alb-negru, în negativ, în oglindă, ş.a.m.d. Aplicaţia permite captarea de imagini în format 16:9, chiar dacă aplicaţia originală nu permite acest lucru.

media

În plus, Camera MX permite şi editarea imaginilor, implicit aplicarea celor peste 20 de filtre care pot fi aplicate în timp real înainte de realizarea fotografiilor. În mod ciudat, vizualizarea fotografiilor prin această aplicaţie este una deficitară, creând impresia unor imagini de slabă calitate, în condiţiile în care aceleaşi imagini vizualizate prin aplicaţia nativă din Android par a fi la calitate maximă, în funcţie de cât de bună este camera de pe telefonul sau tableta utilizatorului.