Showbiz, Stiri

A apărut un filmuleţ cu Mara Bănică făcând sex. Şi ce-i cu asta?, se întreabă Mara

„Cu iubitul meu, în patul meu, pe muzica mea, fac dragoste fix cum îmi place!”

mara-banica

În urmă cu doi ani, pe internet a circulat un filmuleţ în care Mara Bănică face sex oral unui bărbat. Deşi a trecut ceva vreme, jurnalista a vorbit miercuri despre clip, dar şi despre indentitatea bărbatului.

Mara a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care spunea, în glumă, că partenerul ei e Silviu Andrei. Ea a mai adăugat că e foarte dranjată de persoanele care au fost scandalizate de conţinutul clipului.

„Se făcea că eu mă iubeam cu Silviu Andrei şi cum stăteam noi, aşa, noaptea, în pat, jucăm rummy, bridge, uneori fazan, poate spre dimineaţă telefonul fără fir. Nu, cum să facem dragoste? Sau sex? Sau sex oral el mie, eu lui? Bah nene, bah! Nu doar că am caracter să spun că da, eu sunt in filmuleţul ăla, dar guess what? Cu iubitul meu, în patul meu, pe muzica mea, fac dragoste fix cum îmi place! Asta pentru puritanii ăia care şi când se onanizeză o fac îmbrăcaţi şi cu lumina stinsă! BTW, Silviu, diseară te fac un şah?”, a comentat Mara. La scurt timp după, contul de Facebook al jurnalistei a dispărut.

5

Silviu Andrei nu s-a putut abţine şi a postat şi el câte cuvinte pe marginea subiectului. Cu tot atât de mult chef de glumă, Silviu i-a lăudat aptitunile sexuale ale Marei.

„Mara Banică – daca-mi muţi calul la D5, accept! Am observat ca eşti un fel de Elisabeta Polihroniade în materie de sex oral! love u Mara Banica!!!”, a spus el tot pe Facebook.

Ca şi Mara, el s-a întrebat care e problema că jurnalista face sex oral unui bărbat, mai ales că multe alte femei îl practică.

„Am primit de la mai multe persoane pe facebook un filmuleţ în care Mara Bănică prestează sex oral unui bărbat. Nu mi se pare nimic senzaţional sau scandalos în treaba asta. Sexul oral este practicat de 99% dintre femeile active sexual. Ea este una dintre ele. În plus, în niciun caz virulenţa ei verbală nu cred că are vreo legătură cu modul în care face sex oral. Doamne, mulţi idioţi şi ipocriţi pe lumea asta!”, a mai adăugat Silviu.

blank