Showbiz, Stiri

Apariţie şocantă la Pro Tv!

Andreea Esca şi-a dat liber la… transparenţe!

1_ccf11f

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite vedete de la noi şi se află la pupitrul Şitirilor Pro Tv de nu mai puţin de 18 ani, iar în tot acest timp ţinutele ei au fost atent studiate. Până acum…

andreea-esca-2_02

Românii s-au obişnuit să o vadă zilnic pe micul ecran, iar imaginea ei este munca unei întregi echipe, care o machiază ca la carte, o coafează şi o consiliază în privinţa ţinutei. Nimeni nu se ştie ce s-a întâmplat în ediţia din seara trecută, cert este însă faptul că Andreea Esca a şocat telespectatorii cu o apariţie provocatoare.

andreea-esca-33_bc9c42dd47

Îmbrăcată într-o bluză neagră, transparentă din cauza luminii reflectoarelor, Andreea Esca a lăsat la vedere sânii, care se ghiceau cu uşurinţă din sutienul negru. Nici măcar broşa statement cu care şi-a accesorizat ţinuta nu a putut face ca privirile să nu coboare, aproape hipnotizate, în decolteul adânc al vedetei.

1_f72f35_9f4c99651d

Deşi la capitotul look, Andreea nu a făcut mai deloc schimbări majore, din când în când, ea devine mai îndrăzneaţă şi optează pentru ţinute mai provocatoare.

2_a10ab8

 

blank