“Fenomenul” s-a întâmplat pe 2 mai, şocându-i pe turişti!

 porc 1

De 1 Mai, la mare, majoritatea oamenilor merg sa vada rasaritul, sa se distreze si sa… bea. Numai ca atunci cand iti torni pe gat “ca porcul”, ajungi ca dimineata sa mai prinda primele raze de soare doar porcii… la propriu.

Vineri dimineata, dupa o noapte agitata de 1 Mai, pe plaja din Vama Veche se mai plimba doar un porc. Nu, nu este nicio jignire la adresa nimanui, vorbim despre animal in sine.

porc 7

Neobisnuiti sa il vedem la malul marii, iata ca acesta mergea pe plaja la fel ca orice turist care vrea sa fie destul de aproape de apa: se plimba pe tarm, lasand valurile sa-l gadile la… “talpi”.

Practic, in peisaj nimic nu e nelalocul lui in afara de acest animal. Valurile se indreapta placut catre mal, soarele abia isi face aparitia de pe luciul apei, iar nisipul luceste romantic in razele de lumina colorata. Doar silueta plina a porcului parca a luat locul unui cuplu de indragostiti care se plimba curiosi prin spuma de pe tarm.

Intrebarea e cum a ajuns “Ghita” pe plaja din Vama, tocmai la inceput de sezon estival? Mister greu de elucidat, insa putem spune ca aparitia lui se poate inscrie cu brio in topul celor mai ciudati “turisti” de la malul Marii Negre. Si e doar inceputul verii…