Necenzurat, Stiri

Apariţia bruscă a unei femei goale, poate inhiba un bărbat

Bărbaţii preferă să vadă „din întâmplare”

barbati vad

Este necesar ca un bărbat să adune mulţi ani de experienţă într-o relaţie pentru a fi în stare să privească o femeie care i se arată dezbracată.

Pe tine parţial dezbracată

Majoritatea bărbaţilor tineri nu reuşesc decât să se uite pe furiş la femeile goale, iar acest lucru explică, în buna parte, marea audienţă pe care o au la ei imaginile cu femei goale din reviste şi filme. Acestea sunt inofensive şi nu cer bărbatului decât să fie spectator. Pe bărbaţi îi excită cel mai tare dezbrăcarea în curs de desfăşurare şi dezbrăcarea parţială. Dacă ai îndoieli asupra acestei afirmaţii, iată un argument destul de solid din Psihologia Gestalt potrivit acestui fenomen: psihicul uman preferă să grupeze şi să asocieze detaliile lumii, astfel încât să alcătuiască un întreg. De aceea, este mai provocator un puzzle din care lipseşte o piesă, decât un puzzle gata făcut…

Zona genitală? Nu…

Mai ţii minte scena de film în care Sharon Stone lasă, ca din întâmplare, bărbaţii lumii să priveasca între picioarele ei? Deşi mult dorită şi supusă unei presiuni insistente, această zonă este extrem de puţin cunoscută de către bărbaţi, chiar şi de aceia care se trag din Don Juan. Vulva este pentru bărbaţi o parte tenebroasă a lumii, mai înfricoşătoare decât Groapa Marianelor din Pacific şi dacât buncarele cu ogive nucleare ale Rusiei. Din această cauză, bărbaţii simt că a privi direct şi în detaliu zona genitală a femeii e prea mult pentru ei.

Cum te mangai singura

Femeia excitata, in cautarea celor mai voluptoase mangaieri, este pentru barbati, o prezenta solicitanta, cu care ei nu prea stiu bine ce sa faca. Oricarui barbat ii convine sa stie ca esti interesata, emotionata si chiar excitata in prezenta lui, din cauza lui. Numai ca, in acele momente, inspiratia lui se cam topeste si ar prefera sa fie doar spectator, sa vada acest lucru de la o oarecare distanta. Mijloacele prin care o femeie devine excitata sunt considerate de barbati secrete feminine bine pazite. Multi sunt convinsi ca o femeie devine interesata sexual pentru ca asa vrea ea, iar manifestarile sunt spectaculoase si ciudate. Cand femeia are privirea schimbata, geme de placere si chiar se zvarcoleste, poti vedea pe fata partenerului ei aceeasi expresie cu a baiatului care merge prima data la Gradina Zoologica si ajunge langa cusca tigrului: incitat si, in acelasi timp, la adapost de fiara dezlantuita. El este convins ca daca ar intinde mana, ceva teribil i se poate intampla.

Pe tine cu alta femeie

Interactiunea erotica dintre femei produc barbatului o oarecare frustrare, similara cu frustrarea pe care o are femeiea care afla ca el se masturzeaza in loc sa faca dragostea cu ea. Pare a fi o actiune fara rost, desi include destula voluptate. Fata de o scena porno dintre o femeie si un  barbat, aceasta este mai relaxata, pentru ca nu este implicat un concurent al barbatului. Exista, cu siguranta, un moment in care spectatorului nostru ii vine cheful sa intervina intre cele doua partenere. El prefera ca tot ce s-a desfasurat pana atunci i-a fost dedicat lui si ar fi de-a dreptul furios sa observe ca femeile respective se plac una pe alta de-a binelea si nu-l mai baga deloc in seama pe el.

Voyeurismul e o faza de dezvoltare a barbatului

Privirile aruncate pe ascuns catre o manifestare sexuala a altora reprezinta o practica intalnita frecvent la baieti. Baiatul care priveste pe furis astfel de scene stie ca face un gest interzis si mai stie ca o interactiune sexuala cu persoana privita este rezervata barbatilor. Taierea temerii de a fi descoperiti de femeia privita pe furis se ragaseste mai tarziu in retinerea de a interactina cu femeia privita pe furis. Ba chiar mai mult, barbatii care sunt marcati de teama fata de alti barbati sufera frecvent de ejaculare precoce. Aceasta tulburare este de fapt un avantaj al momentului, pentru ca ii permite celui ce ejaculeaza repede sa se afle inainte celui care se teme…

Ce poti face tu?

E bine sa te prinzi in jocul privirilor pe furis. Multe femeie gresesc erijandu-se in terapeuti ai unor barbati timizi. Cel mai mare dezavantaj al acestei greseli este faptul ca femeia „terapeut” incepe prin a sublinia problema acelui barbat. Mai bine ai face sa te lasi privita din profil sau din spate si, daca el se apropie de tine, sa nu faci mare caz din asta. Barbatul care prefera privirea pe furis ar vrea de la tine sa continui sa dai cu aspiratorul sau sa speli vasele in timp ce el te mangaie… Timid, dar pervers, nu-i asa?