A băut apă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă, timp de un an.
femeie-465x390_1247x800

Crystal Davis şi-a spus povestea incredibilă, după un an de consum al acestei miraculoase combinaţii.

“Acum un an sufeream frecvent de răceli şi gripe. Medicamentele din farmacii nu m-au ajutat cu nimic, doar îmi alinau disconfortul creat. O prietenă mi-a recomandat să beau apă caldă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă. Desigur, la început am reacţionat cu scepticism la recomandarea ei, însa mi-am zis că trebuie sa incerc. Oricum nu aveam nimic de pierdut!”, spune ea potrivit elephantjournal.com.

A început să creadă

Ceea ce i s-a întâmplat a fost ceva care i-a schimbat complet viaţa lui Crystal.  După câteva zile gripa i-a trecut şi de atunci a început să creadă în puterea acestei combinaţii, după cum notează şi secretele.com. De atunci nu a mai răcit deloc, nu a mai strănutat deloc şi a uitat cum este să ai dureri de cap. De asemenea, această combinaţie a făcut-o să renunţe la cafea şi ţigări, de care era dependentă.

Iată reţeta lui Crystal: „De obicei, pentru un pahar din această băutură, storc o jumătate de lămâie şi adaug o linguriţă de miere. Torn peste acestea apă călduţă, şi amestec bine. Consum acest preparat în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol”.

Fiecare parte a acestei bauturi ajută tractul digestiv. Lămâia ajută vezica biliară să producă mai multă bilă. Astfel, alimentele sunt procesate mai bine şi veţi obţine mai multe substanţe nutritive din ele.

Mierea are proprietăţi antibacteriene puternice şi, prin urmare, este un excelent protector împotriva infecţiilor. De asemenea, consumând acest amestec, pielea ta va străluci şi va radia de frumuseţe.