Anunțul FRF 4 aribitri și 7 jucători au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID
Featured, Sport

Anunțul FRF 4 aribitri și 7 jucători au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID

Anunțul FRF patru dintre arbitrii din lotul pentru Liga 2 au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urma testărilor efectuate înainte de reluarea sezonului competițional.

Oficialii de joc în cauză, doi arbitri de centru și doi asistenți, au fost retrași de la delegări până când aceștia vor fi confirmați vindecați. Numărul cazurilor arbitrilor depistați pozitiv în ultimele două luni, de la reluarea competițiilor, a ajuns astfel la 10! Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a arbitrilor și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19

Anunțul FRF șapte jucători de la Pandurii Târgu-Jiu, echipă care evoluează în Liga secundă, au fost confirmați cu COVID-19, iar două dintre testele efectuate sunt neconcludente, au transmis oficialii clubului.

Potrivit unui comunicat al clubului, transmis sâmbătă presei, testarea a avut loc cu o înaintea plecării la meciul oficial din prima etapă a Ligii a doua, cu Metaloglobus. „Rezultatele testelor au fost primite vineri, când lotul convocat pentru acest meci se afla în autocar pentru deplasarea la Bucureşti, atunci luându-se decizia revenirii în cantonamentul echipei a întregului lot, după ce a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, au anunțat reprezentanții clubului.

Rezultatele au fost pozitive pentru şapte dintre componenţii lotului, iar în cazul altor doi jucători rezultatele au fost neconcludente.

Clubul a decis efectuarea unei noi testări sâmbătă dimineaţă, iar între timp jucătorii pozitivi au fost izolaţi de restul lotului.

Reprezentanții clubului anunță că au respectat toate normele impuse privind pandemia de COVID-19, respectiv norme de igienă în spaţiile de cantonament, trasee bine definite pentru jucători şi personal, calendar de testare a jucătorilor precum şi dezinfectarea periodică a spaţiilor, încă de la începutul pregătirii, toţi jucătorii având teste COVID-19 efectuate, inclusiv cei care s-au aflat în probe.


blank