Showbiz, Stiri

Anuntul a fost facut in aceasta dimineata! “Sunt insarcinata!”

Dupa ce s-a impacat cu fostul sot dar si cu actuala consoarta a acestuia, o blonda de la noi a aruncat bomba: este insarcinata! Vestea i-a luat pe toti prin surprindere, mai ales ca femeia se plangea ca nu are noroc in dragoste…

61566329

A uimit pe toata lumea cand s-a impacat cu fostul ei sot, Marian Dragulescu, pe care l-a acuzat in repetate randuri ca a fost violent cu ea. Mai mult, s-a impacat si cu sotia acestuia, Corina. De aceasta data, Larisa Dragulescu vine cu o alta afirmatie bomba: “Sunt insarcinata!”

61566331

Blondina, care a fost plecata o perioada in Dubai, se plangea in ultimul timp ca nu are noroc in dragoste si ca e singura, insa, se pare ca tinea ascunsa o relatie destul de serioasa.

61566335

Atat de discreta a fost, incat pana si prietenii au luat-o la misto. “Da, si eu am inghitit o buburuza!”, “Pe bune, Larisa? Sau este o gluma?”, “Se stie ca este o gluma!”, i-au scris acestia, in timp ce altii, cei mai multi de altfel, au felicitat-o.

Daca e o gluma sau nu, doar ea stie, insa, pana in acest moment, blondina nu a dezmintit zvonul pe care ea insasi l-a raspandit.