Mihaela Rădulescu
Showbiz

Anunț cumplit despre Mihaela Rădulescu! Vedeta TV a fost distrusă

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu și-a adus recent aminte de un eveniment neplăcut din viața ei. Totul s-a întâmplat după ce a văzut filmul „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”.

Moment neplăcut pentru Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit recent despre un aspect mai puțin cunoscut al vieții sale, pe care chiar vedeta ar vrea să-l uite pentru totdeauna. În vârstă de 53 de ani, ea și-a adus aminte de acest eveniment neplăcut după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”. Mai exact, la 18 ani Mihaela Rădulescu a pierdut un copil.

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit click.ro.

Mulți ani mai târziu ea l-a avut pe Ayan din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Mihaela Rădulescu spune acum cu regret că și-ar fi dorit să fi avut mai multă înțelepciune la momentul divorțului, care ar fi putut fi evitat. Ea spune că și-ar fi dorit ca fiul ei să crească alături de ambii părinți.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

A fost cu fiul ei la un centru de dezintoxicare

Pe de altă parte, vedeta a mărturisit că a fost împreună cu fiul ei la doar 14 ani la un centru de dezintoxicare. Mihaela Rădulescu a precizat că a vrut să-i arate lui Ayan care sunt efectele drogurilor și cât de mult rău pot aduce acestea.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu.

De-a lungul vieții ei, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de mai multe ori și a avut mai mulți parteneri de viață. Mai exact, până acum, ea a fost căsătorită de trei ori.

Între 1988 – 1997, a fost măritată cu Bogdan Rădulescu, între 1997 – 1999, a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, între 2004 – 2008, a fost măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (cu care are împreună un fiu, numit Ayan), iar din 2014 și până acum, este partenera de viață a sportivului austriac Felix Baumgartner.

blank