Showbiz, Stiri

Anul trecut a fost unul de coşmar pentru Andreea Mantea: s-a despărţit de doi iubiţi şi şi-a pierdut slujba slujba

“Tot aştept un bărbat care să aibă mai multe c***e ca mine!”

Andreea Mantea

In 2013 s-a iubit cu doi barbati celebri – e vorba despre cantaretul Stefan Stan si de tanarul om de afaceri Gabi Badalau -, insa inceputul lui 2014 o prinde singura pe Andreea Mantea. Ciudat, daca tinem cont de faptul ca bruneta nu e deloc pretentioasa.

Separarea lacrimogena de Stefan Stan si despartirea cu scandal de Gabi Badalau au determinat-o pe Andreea Mantea sa isi coboare radical standardele.

Desi e una dintre cele mai sexy femei din Romania, Andreea are mare ghinion la barbati

Acum, fosta vedeta Playboy marturiseste ca nu are nevoie decat de un barbat curajos. Sau, cum spune ea intr-un mesaj postat recent pe o retea de socializare, de un iubit care sa aiba “coaie”.

“Tot astept sa cunosc un barbat un barbat care sa aiba mai multe coaie decat mine”, a scris Andreea Mantea joi, parafrazand-o pe faimoasa actrita Salma Hayek.

2013 a fost pentru Andreea Mantea un an de-a dreptul de cosmar. La inceputul lunii august, pe cand se afla inca in vacanta, bruneta a fost instiintata de conducerea postului de televiziune la care lucra de doi ani ca a fost inlocuita cu Adelina Pestritu. A fost “faultata” si pe plan amoros, despartindu-se de Stefan Stan si, mai apoi, de Gabi Badalau, de ultimul chiar înainte de Crăciun.