Monica Puig (28 de ani, 459 WTA), jucătoarea medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2016, a avut parte de o surpriză totală.

Monica Puig, cerută de soție într-un peisaj de vis Nathan Rakkit a ales un cadru de vis pentru a-i cere Monicăi să-și unească destinele.

Avem parte de anul nunților în tenis. După ce Simona Halep (30 de ani) s-a logodit cu Toni Iuruc (42 de ani) iar Elina Svitolina cu Gael Monfils, a venit rândul și ca sportiva din Puerto Rico să fie cerută în căsătorie.

Monica Puig, cerută de soție într-un peisaj de vis Nathan Rakkit a ales un cadru de vis pentru a-i cere Monicăi să-și unească destinele.Monica Puig, cerută de soție într-un peisaj de vis. La ce întrebare a răspuns

”M-a întrebat: ești gata să sari? Am spus ‘Daa!’”, a povestit Puig pe contul ei de social media, alături de trei fotografii de la fericitul moment.

Cererea în căsătorie s-a produs într-un cadru de vis.

În 2016, Monica Puig a devenit prima campioană olimpică din istoria țării sale. Jucătoarea din Puerto Rico a învins-o pe Angelique Kerber în finala probei de simplu feminin și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. În afară de performanța răsunătoare de la Rio, Puig mai are un singur trofeu în palmares, cel de la Strasbourg, din 2014.

Cea mai înaltă poziție atinsă de Puig în clasamentul WTA a fost locul 27, în 2016. De-a lungul carierei, sportiva de pe continentul american a câștigat peste 3,5 milioane de dolari din tenis. În 2020, Monica Puig a disputat doar trei partide oficiale, toate pierdute.

Puig nu a renunțat la tenis, chiar dacă în ultima vreme a cochetat și cu televiziunea. Sportiva speră să nu mai resimtă dureri la umăr și să poate juca din nou.