Antonio Sefer
Sport

Antonio Sefer, atacantul Rapidului, mesaj special pentru cea mai importantă femeie din viața lui

Antonio Sefer (21 de ani), unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai celor de la Rapid, și-a impresionat colegii, dar mai ales prietenii, cu mama sa, cea mai importantă femeie din viața lui în acest moment.

Antonio Sefer, atacantul Rapidului, mesaj special pentru cea mai importantă femeie din viața lui
Geanina Sefer (45 de ani) îl însoțește mai mereu pe fotbalist, iar acesta este foarte mândru de asta.

Fotbalistul a ținut să-i facă un ”cadou” special mamei sale, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

”La mulți ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine.

Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere”, este mesajul postat de Antonio Sefer pe social media.

”Nimeni nu crede că sunt mama lui!” Ea e talismanul din viața lui Antonio Sefer, atacantul Rapidului
Frumoasa mămică le-a atras atenția celor din anturajul lui Sefer. Acesta a recunoscut că la prima vedere toată lumea crede că el este de fapt însoțit de iubita sau de către sora sa.

”Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ‘ce face mama, nu ce fac eu’, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a spus Sefer, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Geanina Sefer se simte mândră de fizicul ei, dar e mult mai fericită pentru că Antonio și-a găsit drumul în sportul-rege.

”Relația noastră este specială. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlintă mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda.

Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”, ne-a povestit, amuzată, Geanina Sefer.