Showbiz

Antonia, taxată dur de Iulia Albu. ”Revoluționează fotografia de pițipoancă”

Iulia Albu nu își dezamăgește fanii pe care i-a obișnuit cu comentarii acide la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc, în special la adresa ținutelor purtate de acestea. De această dată, ținta a fost Antonia, pe care a criticat-o și din punct de vedere a poziției în care s-a fotografiat, dar și din punct de vedere al costumației.
Iulia Albu nu-și lasă admiratorii să aștepte și a făcut o nouă rubrică ”Marțea neagră cu Iulia Albu”, pe blogul personal. Recent, Antonia a publicat o poză pe contul ei de Instagram în care apare îmbrăcată într-un costum de baie animal print, ținută de care Iulia nu a fost impresionată.
De această dată, fosta soție a lui Mihai Albu nu a comentat neapărat ținuta propriu-zisă, ci ipostaza în care aceasta s-a pozat, poziție de pițipoancă.
Iulia Albu a taxat-o dur pe Antonia pentru ipostaza în care a pozat

blank
”Antonia revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la ficus și selfie-urile în baie, teritoriu deja revendicat de către Alberto Velea. Nu că nu ar arăta bine în outfit-ul animal print și cu perdeaua în «fund-al»”, a scris Iulia pe blogul ei.

blank