Showbiz, Stiri

Antonia, surprinsă în timp ce poza în sânii goi!

Cântăreaţa apare topless pe coperta unei reviste

antonia_foto_d1d2290f43

Fost fotomodel, Antonia este una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi. Frumoasa artistă a realizat de curând un pictorial incendiar pentru revista Unica, iar imaginile surprinse de camera video în timpul şedinţei foto sunt de-a dreptul fermecătoare.

Antonia apare topless pe coperta revistei „Unica”, ediţia din luna ianuarie 2014. Fermecătoarea cântăreaţă a realizat un pictorial în care apare mai sexy ca niciodată, iar making of-ul aduce detalii de culise de la şedinţa foto: machiajul, coafatul, ţinutele schimbate, complexitatea şi atenţia la detalii a echipei care a realizat pictorialul, dar şi senzualitatea Antoniei, care pozează fără inhibiţii.

antonia_unica

Artista, de o frumuseţe răpitoare, îşi acoperă sânii cu mâinile în care poartă mănuşi lungi de dantelă de culoare neagră.

Ipostaza în care a pozat Antonia va înfierbânta cu siguranţă imaginaţia bărbaţilor, pentru că superba artistă este aproape perfectă. Vedeta nu este incitantă doar în fotografia de pe coperta revistei „Unica”, ci şi în celelalte fotografii, în care pozează în ipostaze care mai de care mai senzuale.

Cântăreaţa are 25 de ani şi este mămica unei fetiţe adorabile, pe nume Maya, care are trei ani. Înainte de a îmbrăţişa cariera muzicală, Antonia a lucrat ca fotomodel.

 

blank