Featured, Showbiz

Antonia și Velea și-au spus adio? Vezi aici pe ce motiv s-au certat vedetele

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din lumea artistica. Cei doi sunt impreuna de câțiva ani și au o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai lor, dar si de Maya, fiica Antoniei. Cei doi se bucura de iubirea fanilor, care sunt in extaz de fiecare dată când cei doi apar împreună pe rețelele de socializare.

Cu cateva zile in urma, frumoasa brunetă și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Alex i-a transmis un mesaj emoționant, prin care îi spunea cât de mult o iubește. Nu părea ca ar exista ceva care sa le distrugă relația și toți fanii lor se așteptau să îi vadă împreună pentru totdeauna.

Ultima postare a lui Antonia i-a pus pe toti pe ganduri si fanii sunt extrem de ingrijorati. Antonia a scris un mesaj pe rețelele de socializare, din care urmăritorii ei au inteles ca povestea de iubire dintre ea și Velea s-ar fi terminat. Artista a urcat pe contul de Instagram o fotografia în care apare alături de cântăreț, dar cu toate că în imagine cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, mesajul care o însoțește spune totul.

„Once upon a time, i love you, the end. My story”, a scris Antonia în mediul online.

Asta i-a făcut pe fanii ei să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au despărțit. Daca am traduce cuvant cu cuvant mesajul Antoniei, acesta ar putea fi interpretat in doua feluri: este ori un mesaj de despartire, ori unul in care isi declara dragostea eterna pentru Alex Velea.

„A fost odată ca niciodată, te iubesc, sfârșit. Povestea mea”, este traducerea mesajului postat de Antonia ca descriere a foografiei.

Aceasta fotografie nu mai exista acum pe contul de Instagram al artistei, lucru care poate fi interpretat ca un semn bun.