Chiar daca nu avea probleme mari cu greutatea dupa sarcina, ca orice vedeta care se respecta, Antonia a facut tot posibilul sa revina la silueta dinainte de a ramane gravida. Astfel, ea a slabit 10 kilograme in doua luni.

61640863

Cantareata se lauda si cu o gena foarte buna, asa ca nu a fost nevoita sa faca eforturi supraomenesti pentru a slabi. Antonia recunoaste, insa, ca si antrenorul ei personal a ajutat-o foarte mult.

61592482

“Nu fac nimic special in ceea ce priveste antrenamentele: mers pe banda, multa izometrie (exercitii statice). Am incredere in Sasha (n.r. antrenorul ei) si stiu ca impreuna cu el voi reusi sa ajung din nou in forma. Oricum, mi-am revenit repede dupa sarcina, pentru ca inainte faceam foarte mult sport si aveam o dieta echilibrata. De aceea, am si luat putine kilograme, cam 10, pe care le-am si eliminat rapid”, a explicat Antonia.

61633635

Si la a doua sarcina, Antonia a avut norocul sa nu acumuleze kilograme in plus peste masura. La fel s-a intamplat si cand a fost insarcinata cu Maya. A reusit sa slabeasca in timp record.

Citeste si...
Antonia, ai scapat un detaliu in poza asta!