Showbiz, Stiri

Antonia și Alex Velea, cuplu oficial la Miss Models International

 

Antonia și Alex Velea mai fac un pas pentru a confirma faptul că sunt nedespărțiți. Ei apar ca și cuplu pe scena Miss Models International.

Antonia și Alex VeleaPe vremea când locuia cu părinții ei în America, Antonia cocheta nu numai cu muzica, ci și cu actoria. Iată de ce a reprezentat interes pentru organizatorii Miss Models International, un concurs venit din SUA, pentru că, în ultimii opt ani, finala competiției a avut loc la New York, acum fiind pentru prima dată când s-a decis externalizarea evenimentului, alegându-se Sibiul ca și oraș gazdă. Așadar, cântăreața se va prezenta pe scenă alături de Alex Velea, alături de care va cânta pe scena amplasată în Piața Mare, în fața a mii de oameni.

Proiectul va promova România și Sibiul ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și in toate țărilor ale căror reprezentante intra în competiție.

Timp de 7 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume. R.E

blank