Showbiz, Stiri

Antonia, sfâşiată de dorul după fiica ei

Maya: «Eu o iubesc pe mami!»

 Antonia (1)

Frământări, gânduri negre, nopţi albe, furie şi lacrimi, multe lacrimi. Prin toate acestea trece o mamă aflată departe de copilul său. Şi senzuala solistă Antonia cunoaşte aceste sentimente, căci de când a ales să se despartă de soţul ei, Vincenzo, ea moare de dorul fiicei lor, care locuieşte în Italia, cu bunicii.

Dorul de micuţă o mistuie pe solistă, iar situaţia nu e deloc pe placul cântăreţei, care duce o luptă aprigă cu soţul ei, Vincenzo Castellano, pentru custodia fiicei lor Maya (3 ani). Antonia a afirmat, în revistei VIVA!, că se simte hărţuită de când a hotărât să divorţeze şi asta pentru că este bombardată cu întrebări despre fiică, despre Vincenzo, dar şi despre familia soţului ei, din Italia.

Antonia (2)

O zi întreagă au stat ziariştii alături de vedetă, o zi agitată, începută la radio şi sfârşită în drum spre aeroport. O zi în care frumuşica solistă a vorbit, a plâns, a râs, a cântat, a glumit şi i-a fentat pe paparazzi. Ochii i s-au umplut de lacrimi atunci când s-a uitat pe pozele din telefon cu fiica ei, dar şi la un filmuleţ în care Maya se află pe balconul casei din Italia şi, când îi zăreşte pe copiii vecinilor, din senin, ţipă la ei: “Nu vă iubesc pe voi, eu o iubesc pe mami. Auziţi? Pe mami!”. Apoi, Maya se întoarce către mama ei care filma şi o ia în braţe brusc, puternic, plângând în hohote.

Ancheta socială pe care Antonia o solicită pentru stabilirea domiciliului fetiţei până la finalizarea divorţului este un demers inutil, susţine avocatul lui Vincenzo Castellano, Cătălin Dancu. “Antonia poate face o anchetă socială la ea acasă, poate să şi câştige prin ordonanţă preşedenţială, dar cum va pune în aplicare decizia în Italia? Acest lucru nu s-a întrebat. Este imposibil”, a mai precizat avocatul.

Cântăreaţa a solicitat la începutul anului, imediat după ce a depus cererea de divorţ, ca instanţa să stabilească prin ordonanţă preşedenţială ca fetiţa lor de 4 ani, Maya Castellano, să locuiască la mamă, până la finalizarea divorţului. În prezent micuţa se află în Italia, la tatăl ei.