Antonia
Showbiz

Antonia s-a pozat în lenjerie intimă de ziua ei de naștere. Detaliul observat de fani: „Îmi place mult cum arăt și mă simt bine”

Miercuri, 12 aprilie, Antonia a împlinit vârsta de 34 de ani. Cu această ocazie, Alex Velea, partenerul de viață al acesteia, i-a organizat o cină în familie și a răsfățat-o așa cum se cuvine. Pe contul personal de Instagram, artista a publicat câteva imagini extrem de provocatoare, iar fanii au remarcat un detaliu neașteptat. Iată despre ce este vorba!

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, nu doar pentru talentul ei muzical, cât și pentru frumusețea răvășitoare. În urmă cu o zi, cântăreața și-a sărbătorit ziua de naștere și a marcat momentul prin câteva fotografii extrem de sexy, publicate pe rețelele de socializare. Imaginile au stârnit un val de reacții în mediul online, iar internauții au avut păreri împărțite în legătură cu apariția Antoniei.

Antonia

La 34 de ani, Antonia este într-o formă fizică de invidiat, lucru care se poate observa în imaginile incendiare pe care le postează pe contul de Instagram. Artista și-a etalat corpul bine sculptat în mediul online și a purtat o ținută destul de provocatoare.

Antonia s-a pozat în lenjerie intimă de ziua ei de naștere

Pe contul personal de Instagram, Antonia și-a uimit fanii prin ultima ei apariție. De ziua ei de naștere, iubita lui Alex Velea s-a fotografiat în lenjerie intimă, etalându-și corpul bine lucrat în sala de fitness și ținând un tort în mână. În dreptul imaginii, artista a scris și un mesaj prin care le-a mulțumit celor care i-au fost alături pe parcursul vieții.

„34 nu s-a simțit niciodată mai bine! Fie ca restul visurilor mele să se împlinească! Și pentru toate persoanele care sunt bune cu mine, vă mulțumesc!’, a scris artista în dreptul imaginilor.

Cum au reacționat fanii Antoniei și ce detaliu au remarcat

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, după ce Antonia a publicat imaginile extrem de provocatoare. În timp ce unii fani au complimentat-o pentru felul în care arată, alții au fost de părere că apariția a fost puțin cam îndrăzneață.

„Și ce vrei sa demonstrezi cu pozele astea? la 40 te vedem și fără chilo., a spus unul dintre internauți.

„Poateee poateeee! Ramai aproape. Cine a zis ca vreau sa demonstrez?’ Îmi place mult cum arăt și mă simt bine, mai ales pentru 34 de ani! Its my life, my page, my ass and titties’, a răspuns, asumată, Antonia.

„Scuză-mă Antonia ,credeam că ai rămas fără un dinte’, a scris un alt internaut, făcând referire la o bijuterie dentară purtată de artistă.

blank