Antonia
Actualitate

Antonia, primele reacții după crima din Padina: Tot ce pot face este să mă rog la Dumnezeu

Antonia a fost nevoită să dezmintă zvonurile din online cum că ea și Alex Velea ar fi avut legătură cu cei trei interlopi care au curmat viața unui om la petrecerea privată de la Padina. Petrecere la care și au participat și cei doi artiști.

Antonia și Alex Velea au paricipat la petercerea privată de la Padina, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis de trei indivizi despre care se spune că ar fi membrii ai unui temut clan de interlopi din Capitală.

Antonia, reacții după crima de la Padina

Antonia ar fi văzut întreaga scenă de la balconul camerei de hotel unde ea și Alex Velea au fost cazați. Victima ar fi murit sub privirile îngrozite ale soției. Sorin Anghel a fost atacat cu macetele de cei trei agresori, fiii vrăjitoarei Sidonia.

La scurt timp după incident Alex Velea a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care preciza că nu a văzut ce s-a întâmplat. De asemenea, artistul a ținut să precizeze că el și Antonia au fost invitați să întrețină atmosfera.

Ce spune Alex Velea

Presupușii ucigași au încărcat pe rețelele de socializare imagini alături de Velea. Acesta din urmă a recunoscut că Antonia este extrem de afectată din cauza nefericitului eveniment.

„Vă salut din nou. Acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu pe această temă. În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea (…) m-a jignit atât pe mine cât și pe cei din familia mea. Am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi. Soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo.”, a explicat Alex Velea, pe internet.

Antonia

Antonia, șocată de întregul incident

Crima de la Padina a afectat-o teribil pe Antonia. Artista cu greu și-a găsit cuvintele pentru a descrie nefericitul eveniment, însă a fost nevoită să dezintă zvonurile care circulă în mediul online, potrivit cărora ar exista o legătură între criminali și soțul ei.

Cuvintele cântăreței s-au îndreptat în special împotriva celor care au atacat-o și criticato în mediul online pentru prezența la petrecerea privată de la Padina.

Mesajele postate de Antonia

Antonia

„Abia așteaptă lumea să zică ceva rău de mine, iar de Alex nu mai zic! Mie una sincer îmi pare rău de ei. Pentru că am învățat că sunt niste oameni nefericiți, plini de ură, invidie și frustrări! Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru ei. Oricum vor exista oameni care o să comenteze Forever și nu avem ce să facem!

Păcat de ei, atât zic. Cât timp liber să ai și răutate să stai pe net să îi scrii cuiva ceva rău?”, este unul dintre mesajele postate de Antonia pe Instagram.

blank