Antonia
Showbiz

Antonia, pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

Antonia și-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine din spital cu perfuzia în mână. Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat imediat și au cerut detalii despre ce s-a întâmplat.

Antonia și-a surprins fanii în urmă cu scurt timp deoarece a postat pe contul său de socializare o imagine cu o perfuzie în mână.

Fanii s-au panicat imediat și s-au întrebat ce a pățit vedeta. Antonia a explicat până la urmă ce s-a întâmplat și a ținut să liniștească pe toată lumea spunând că e vorba de tranfuzii cu vitamine și nu are nimic grav. Nu e pentru prima oară când își face un astfel de tratament, astfel că fanii au fost liniștiți că nu s-a întâmplat nimic.

Antonia a treversat momente dificile de-a lungul timpului, iar vedeta povestea în trecut că a fost foarte afectată de hate-ul pe care l-a primit pe rețelele de socializare. Iubita lui Alex Velea a trecut prin clipe dificile din cauza mesajelor pe care le-a primit pe Instagram.

Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „2022 e anul cel mare”
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai carismatice și mai invidiate cupluri din showbizul românesc, iar fanii s-au întrebat multă vreme când va avea loc momentul cel mare, nunta celor doi artiști.

Alex Velea a declarat că trece printr-o perioadă frumoasă în ciuda situației pandemice, iar Antonia este un adevărat stâlp de susținere în familia lor.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a mărturisit Alex Velea pentru Viva.ro.

În ceea ce privește oficializarea cu acte a relației dintre el și Antonia, Alex Velea a declarat că deși nu dorește ca ceremonia să fie condițonată de restricțiile din pandemie, și-ar dori ca nunta să se întâmple la un moment dat. Artistul a mai adăugat că cel mai posibil în 2022 cei doi vor deveni legal soț și soție.

Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă.2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a relatat Alex Velea.

blank