Monden, Stiri

Antonia nu face sex oral

Antonia nu face sex oral

 blankFrumoasa cantareata Antonia are interzis la placerile sexului. Artista nu se poate bucura de sexul oral, alaturi de sotul sau, din cauza religiei sale care ii interzice pacatoasa practica.

Antonia este botezata in religia Mormona, ceea ce inseamna ca apartine Bisericii lui Isus Hristos si a Sfintilor din Zilele din Urma. Religia aplica o serie de restrictii, greu de indurat, mai ales din punct de vedere sexual. Mai multi lideri ai Bisericii Mormone s-au declarat impotriva practicarii sexului oral intre partenerii casatoriti, sexul oral fiind considerat o “practica animalica si lipsita de sfintenie”. Potrivit doctrine mormonice, relatiile sexuale dintre sot si sotie sunt o activitate sfanta ce uneste doi oameni in iubire si ii ajuta sa procreeze, nu un mijloc de a satisface pofte animalice.

Biserica Mormona a fost infiintata in America in anul 1820 si sustine ca celelalte biserici sunt imperfecte si fara autoritate divina, doctrina mormona fiind unica adevarata si demna de urmat pe Pamant.

 

 

blank