Showbiz, Stiri

Antonia Mai vrea un tatuaj

 Antonia are deja cinci tatuaje și se gândește deja la al șaselea. Nimic nu îi poate sta în cale să-și coloreze încă o dată pielea pentru totdeauna.

Antonia Mai vrea un tatuajCântăreața are 24 de ani, iar până la această vârstă a făcut absolut tot ce a tăiat-o capul, fără să ceară voie sau să dea explicații cuiva. S-a cuplat cu Vincenzo Castellano pe când era doar o puștoiacă venită din America, a făcut un copil pe când avea doar 20 de ani, la sfârșitul anului trecut s-a despărțit de tatăl fetiței sale și, mai nou, se gândește să-și mai facă încă un tatuaj, pe lângă cele cinci pe care le are deja. Solista și-a desenat pe mâna dreaptă o fundiță, pe cea stângă și-a tatuat ochiul ei, accesorizat cu petale și o lacrimă, motivându-și astfel sensibilitatea. Jos, pe piciorul stâng, are scris numele fiicei sale, Maya, iar piciorul drept este decorat cu o notă muzicală pe care a făcut-o împreună cu Inna, într-o pauză de concerte pe care fetele le-au susținut în Mexic. Amândouă solistele au deci același tatuaj.

Cum firea rebelă a artistei nu cunoaște limite și nici nu se gândește vreun moment cum va arăta la 60 de ani cu atâtea tatuaje pe corp, Antonia a decis să-și facă și cel de-al șaselea desen, de această dată, într-un loc care să nu fie accesibil privitorului de rând. Decizia fiind luată, mai rămâne doar să se hotărască asupra modelului care să i se potrivească.

 REDACTIA EXPRESSPress