Showbiz, Stiri

Antonia îşi sărută deseori fetiţa pe gură

Credeţi că gestul este unul normal?!

antonia

 Antonia a postat pe Facebook o imagine în care o sărută pe gură pe fetiţa ei, Maya, ipostază care, în trecut, a stârnit controverse pe pagina de socializare a vedetei.

Dacă fanii au fost încântaţi de faptul că solista se află în compania micuţei ei, pentru a cărei custodie se luptă în instanţă cu fostul soţ, italianul Vincenzo Castellano, unii au criticat-o pentru gestul ei. “Nu înţeleg părinţii care îşi pupă copiii pe gură”, “Aş vrea să fiu eu în locul fetiţei”, “Te admiram cândva, acum mă dezguşti”, i-au scris fanii.

antonia-fetita-arut

Aceleaşi reacţii le-a stârnit Antonia cu o imagine asemănătoare, în care prietenii ei virtuali o certau pentru că îşi sărută copilul pe buze.

Unii medici sunt de părere că singura diferență între sărutul între doi adulți și cel între un părinte și un copil este faptul că sistemul imunitar al celor mici nu este destul de “călit” la un copil, deci nu ar fi nicio problemă din punct de vedere al transmiterii unor infecții puternice.

Alți medici atrag însă atenția cu privire la faptul că prin sărut se pot transmite hepatita și streptococul beta-hemolitic, iar dacă în gurița celui mic sau a părintelui există o rană, cât de mică, riscul transmiterii bolilor crește.